Tekninen informaatio

UVisable® lamppujen rakenne on täysin uusi ja niiden teho ylittää moninkertaisesti vanhemmat UV-lamput. UVisble® lampun avulla on entistä helpompaa havaita fluoresoivia materiaaleja ja pigmenttejä. UV-tekniikan käyttöä työskentelyssä voidaan huomattavasti parantaa samalla kun teho paranee.

Ljusstrålning = Valon säteily; Avstånd = Etäisyys (cm)
UVisable UVA 135 on yli 10 kertaa intensiivisempi ja kantomatka onväh. 4 kertaa pidempi kun tavallisen 100 W:n UV-lampun.

UVisable® on laajan kehitystyön tulos jonka tavoitteena on ollut markkinoiden parhaimpien UV-lamppujen ja -valonheittimien tuottaminen. (UV-valo = UVA). Valolähteenä käytetään kaasunpurkauslamppua jonka teho on ainoastaan 35 W, iskunkestävä ja erittäin pitkäikäinen. Nämä ominaisuudet yhdessä karkaistun suodattimen kanssa alentavat käyttökustannuksia. Valolähde ja heijastin yhdessä erikoiselektroniikan kanssa antavat UVisable® lampulle yli kymmenkertaisen UV-intensiteetin verrattuna 100 – 150 W:n vanhempaa tekniikkaa oleviin lamppuihin. UVisable® kehittää erittäin vähän lämpöä jolloin palovaaran ja palovammojen riski on minimoitu.

Kannettavuus ja paristokäyttö yhdessä korkean UV-intensiteetin ja pitkän kantomatkan (yli 100 m) kanssa, avaa uusia käyttöalueita jotka aikaisemmin eivät ole olleet mahdollisia. Monet aineet ja esineet ympäristössämme kuten mm. orgaaniset materiaalit, kemikaalit, ja tekstiilit ovat fluoresoivia ja heijastavat UV-val
oa.

UVisable® UVisable® voimanlähteenä on 14,4 V Li Ion paristo. Paristo voidaan ladata noin neljässä tunnissa erillisellä laturilla. Korkeampi kapasiteetti ja parannettu paristosolukemia lisää potentiaalista käyttöikää ja antaa siten käyttäjille vielä enemmän joustavuutta. UVA-135 M lamppu liitetään suoraan verkkoon ilman paristoa.

Yksityiskohtaista tietoa löytyy "Spesifikaatiot” osiosta